• head_banner

Spésifikasi terpal

Pedaran pondok:

arpaulin sacara épéktip tiasa ngaisolasi suhu sareng hujan, sareng ngagaduhan rupa-rupa kagunaan. Éta tiasa dianggo pikeun bungkus dina ngangkut barang, nyegah barang murag atanapi hujan sareng sunburn, sareng mastikeun pangiriman barang anu aman ka tujuan.


Detil Produk

Tanda Produk

Kantong keusik Israél

arpaulin sacara épéktip tiasa ngaisolasi suhu sareng hujan, sareng ngagaduhan rupa-rupa kagunaan. Éta tiasa dianggo pikeun bungkus dina ngangkut barang, nyegah barang murag atanapi hujan sareng sunburn, sareng mastikeun pangiriman barang anu aman ka tujuan.

Ukuran tarpaulin tiasa disesuaikan, kalebet naha éta dipaké pikeun ténda, transportasi barang atanapi insulasi panas. Punten titip pesen di handap

Israeli sandbag (1)

Israeli sandbag (1)

Aplikasi

Kantong bungkusan pikeun produk industri sareng tatanén
Ayeuna panggunaan tas anyaman ageung pisan, sapertos kemasan transportasi produk industri sareng pertanian, anyaman tas ngagaduhan peran penting dina bungkus produk tatanén, bungkus pakan ternak, bahan panutup kebon, panen teduh, tahan angin, gudang hujan es sareng anu sanésna bahan. Produk ilahar: tuang tas anyaman, tas anyaman kimia, kantong anyaman bubuk dempul, tas anyaman urea, kantong bolong sayuran, kantong bolong buah, sareng sajabana.
Transportasi Pariwisata
Tenda sementara, payung, rupi-rupi kantong perjalanan sareng kantong dina industri pariwisata sadayana didamel tina lawon anyaman plastik. Rupa-rupa tarpaulin seueur dianggo salaku bahan panutup kanggo transportasi sareng neundeun, ngagentos terpal katun anu gampang dibusuk sareng ageung. Pager sareng jaring dina pangwangunan ogé seueur dianggo dina lawon anyaman plastik. Anu ilahar kalebet tas logistik, kantong kemasan logistik, kantong angkutan barang sareng kantong kemasan angkutan barang.
Bahan rékayasa
Hal ieu seueur dianggo dina konservasi cai alit, kakuatan listrik, jalan tol, karéta api, palabuhan, konstruksi tambang, konstruksi rékayasa militér. Dina proyék-proyék ieu, geosynthetics ngagaduhan fungsi filtrasi, drainase, penguatan, isolasi, anti rembesan sareng sajabina. Geotextile plastik mangrupikeun jinis géosintetik sintétik.
Bahan tarung banjir
Henteu aya kurangna anyaman kantong pikeun merangan banjir sareng meresihan bencana, ogé teu aya kurangna anyaman kantong dina ngawangun bendungan, sisi walungan, jalan karéta sareng jalan raya, nyaéta kantong anyaman pikeun pencegahan banjir, pencegahan halodo sareng pengendalian banjir.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami