• head_banner

Produk spésifikasi

  • Japanese three year Black ton bag

    Kantong Hideung tilu taun Jepang

    Kantong ieu tahan cuaca sareng kantong pasir ageung hideung. Kantong jenis ieu cocog pisan pikeun disimpen di luar pabrik sareng gudang, sareng éta praktis pisan dina hal katahanan. Kantong jenis ieu langkung seueur dianggo di tempat pananggulangan bencana, ogé kantong pasir ageung anu aya hubunganana sareng walungan sareng rékayasa sipil bencana.

    Kantongna ngagaduhan kakuatan anu ageung sareng tahan cuaca, sareng cocog pikeun rékayasa sipil sareng konstruksi.

  • Label Leno Bag

    Labél Leno Kantong

    Kantong leno anyaman polipropilén seueur dianggo dina transportasi sareng bungkus sayuran seger, sapertos kentang, bawang, bawang bodas, cabé, kacang, kenari sareng sajabina. Éta cocog pikeun bungkus antara 5kg-50kg sareng tiasa disaluyukeun pikeun nyumponan kabutuhan konsumén. Nganggo atanapi henteu nganggo labél palastik cetak (tunggal atanapi dua kali) atanapi sewn dina labél poliétilén. Nganggo atanapi henteu nganggo drawstring.

    Anjeun kedah ngahubungi staf kami sateuacan mésér. Kami bakal ngarobih saluyu sareng kabutuhan anjeun sareng nganteurkeun barang numutkeun tanggal anu parantos ditangtoskeun.