• head_banner

Produk semi réngsé

  • Grass proof cloth

    Jukut lawon buktina

    Bahan anu dianggo dina lawon buktina jukut mangrupikeun jinis bahan anu perméabilitas hawa anu saé sareng rembesan cai gancang. Fungsina pikeun nyegah tumuhna gulma sareng nyegah akar kaluar tina liang.