• head_banner

Kantong

  • Pouch

    Kantong

    Kantong jenis ieu mangrupikeun anu pangkuatna. Ti luhur dugi ka handap jahitan pita, cara ngaput handap. "Jenis X", "tipe sumur" sareng "sapuluh jinis"

    Bagian handap wéb sareng lawon handapeun ngasuh beurat barang babarengan. Kusabab kitu kantong jenis ieu langkung kuat tibatan anu sanés. Wéb anu dijahit handap dianggo pikeun nguatkeun bantalan.

  • PP Webbing

    PP Wébbing

    Halaman wéb PP mangrupikeun bagian penting tina kantong jumbo. Éta ogé tiasa disayogikeun sapertos lebar, denier, total benang nangtung, Kakuatan tarik sareng beurat (g / m).

    Lebar. Biasana lebar produk urang 50mm / 70mm / 100mm, 70mm langkung normal tibatan anu sanés. Upami anjeun hoyong ngarangkep barang anu langkung beurat anjeun tiasa milih halaman wéb 100mm.
    Warna. Warna kami tiasa disaluyukeun ogé. Warna normal bodas, beige, hideung. Anjeun bahkan tiasa nambihan garis warna anu béda dina halaman wéb.
    Denier. Denier anu béda cocog sareng kakuatan tarik anu béda. Éta ogé dugi ka konsumén.
    Métode pakét. Biasana, urang ngepak wéb 150m / 200m gulung, sareng 3 gulung / balé sapertos gambar dihandap.

    Bahan jumbo daur ulang bahan

  • Jumbo bag with 4 Side-Seam Loops

    Kantong Jumbo nganggo 4 Loops Sisi-Seam

    Kantong jumbo puteran sisi-kelim tiasa dilarapkeun kana kantong U-panel sareng 4 kantong kantong. Halaman wéb anu ngaput dina unggal sisi awak.

    U-panel diwangun ku dua panel lawon sapertos gambarna. awakna dihubungkeun sareng handapeun sahingga tiasa nahan beurat langkung saé dibandingkeun sareng kantong tina lawon anu sami kandel.

  • Jumbo bag with 4 cross corner loops

    Kantong Jumbo nganggo 4 puteran sudut silang

    Sacara umum, ring sudut cross cocog pikeun kantong tubular sareng kantong veneer. Dua tungtung unggal pita dijahit dina dua panel awak anu padeukeut. Unggal halaman wéb nyebrangan juru, janten éta disebut loop sudut loop. Aya opat beubeur dina kantong raksasa di juru.

    Konsumén tiasa nyungkeun ngaput dina awak kantong di antara pita sareng awak.

    Upami kantong dipaké pikeun nyimpen bubuk, urang tiasa ngaput lapisan lawon anu henteu dianyam antara awak kantong sareng pita pikeun nyegah kabocoran bubuk.

  • Israeli sandbag

    Kantong keusik Israél

    Kantong keusik dianggo pikeun ngarangkep keusik. Ukuran kantong pasir anu biasa dianggo ku palanggan Israél nyaéta 55 * 55 * 80CM, 57 * 57 * 80CM, 60 * 60 * 80CM. Jenis kantong ieu ngagaduhan harga murah sareng kapasitas bantalan beban anu saé, anu tiasa ngirit biaya bungkus sareng transportasi. Éta pisan populer di kalangan konsumén dina industri keusik sareng kerikil.

  • Brown paper bag

    Kantong kertas coklat

    Kantong kertas kraft mangrupikeun wadah bungkusan tina bahan komposit atanapi kertas kraft murni. Éta henteu-toksik, henteu raos, henteu polusi, rendah karbon sareng ramah lingkungan.