• head_banner

Kantong bersih

  • Label Leno Bag

    Labél Leno Kantong

    Kantong leno anyaman polipropilén seueur dianggo dina transportasi sareng bungkus sayuran seger, sapertos kentang, bawang, bawang bodas, cabé, kacang, kenari sareng sajabina. Éta cocog pikeun bungkus antara 5kg-50kg sareng tiasa disaluyukeun pikeun nyumponan kabutuhan konsumén. Nganggo atanapi henteu nganggo labél palastik cetak (tunggal atanapi dua kali) atanapi sewn dina labél poliétilén. Nganggo atanapi henteu nganggo drawstring.

    Anjeun kedah ngahubungi staf kami sateuacan mésér. Kami bakal ngarobih saluyu sareng kabutuhan anjeun sareng nganteurkeun barang numutkeun tanggal anu parantos ditangtoskeun.