• head_banner

Labél Leno Kantong

Pedaran pondok:

Kantong leno anyaman polipropilén seueur dianggo dina transportasi sareng bungkus sayuran seger, sapertos kentang, bawang, bawang bodas, cabé, kacang, kenari sareng sajabina. Éta cocog pikeun bungkus antara 5kg-50kg sareng tiasa disaluyukeun pikeun nyumponan kabutuhan konsumén. Nganggo atanapi henteu nganggo labél palastik cetak (tunggal atanapi dua kali) atanapi sewn dina labél poliétilén. Nganggo atanapi henteu nganggo drawstring.

Anjeun kedah ngahubungi staf kami sateuacan mésér. Kami bakal ngarobih saluyu sareng kabutuhan anjeun sareng nganteurkeun barang numutkeun tanggal anu parantos ditangtoskeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Labél Leno Kantong

Fitur:
Produk ieu didamel tina bahan baku poliétilén (HDPE), sareng tiasa disaluyukeun numutkeun warna sareng spésifikasi pangguna.

Anggo:
Kantong khusus kanggo kubis, kacang, edamame, cabé, bawang bodas, sareng sajabana Kantong kasa ngagaduhan diameter liang alit 2 mm, janten nalika edamame dimuat, bahkan tipna moal tiasa bocor, henteu sapertos kantong sutra datar anu tiasa ngabocorkeun sakabeh carob. Dina kantong kasa, kacang héjo katémbong seger, edamame katingali lembut, sareng teu aya engkolna sapertos anu nembe dicandak. Kantong jandela layar warna na cerah, ngagurilap, caang, intuitif, sareng kapadetan umumna 2-3 mm, anu khususna kuat.

Fitur kantong bersih:
1. Ékonomis, enteng, henteu-toksik, perméabilitas hawa anu saé, élastisitas ageung, henteu gampang cacad, kateguhan anu alus, daya tahan anu kuat; 2. Intuitif, enteng, lemes, lemes, sareng buleud sutra awak tiasa ngajagi buah sareng sayuran tina cilaka nalika diangkut, Sareng sayuran, buah sareng sayuran dina bungkus henteu gampang diburuk.
Éta lampu gancang, tahan suhu, aman sareng non-toksik, awét, sareng sajabana, kalayan kualitas luhur.
Kantong leno anyaman polipropilén seueur dianggo dina transportasi sareng bungkus sayuran seger, sapertos kentang, bawang, bawang bodas, cabé, kacang, kenari sareng sajabina. Éta cocog pikeun bungkus antara 5kg-50kg sareng tiasa disaluyukeun pikeun nyumponan kabutuhan konsumén. Nganggo atanapi henteu nganggo labél palastik cetak (tunggal atanapi dua kali) atanapi sewn dina labél poliétilén. Nganggo atanapi henteu nganggo drawstring.
Anjeun kedah ngahubungi staf kami sateuacan mésér. Kami bakal ngarobih saluyu sareng kabutuhan anjeun sareng nganteurkeun barang numutkeun tanggal anu parantos ditangtoskeun.

Kapasitas beban

Ukuranna

5KG

26 * 60cm

10KG

35 * 65cm

15KG

40 * 70cm

20KG

45 * 80cm

25KG

50 * 80cm

30KG

52 * 88cm

35KG

55 * 90cm

40KG

60 * 90cm

50KG

70 * 90cm

Desain labél masihan publisitas tambahan pikeun bahan anu dikemas tanpa ngarobah bungkus.
Tenun khusus tina permukaan handapeun labél ngajagi produk dilebetkeun kana kantong ieu.
Kalayan kamampuan pernapasan maksimum, éta ngepak idéal pikeun produk jangka pondok.

Paking:
1000-2000pcs / bale, atanapi salaku sarat konsumén '


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK