• head_banner

Kantong Hideung tilu taun Jepang

Pedaran pondok:

Kantong ieu tahan cuaca sareng kantong pasir ageung hideung. Kantong jenis ieu cocog pisan pikeun disimpen di luar pabrik sareng gudang, sareng éta praktis pisan dina hal katahanan. Kantong jenis ieu langkung seueur dianggo di tempat pananggulangan bencana, ogé kantong pasir ageung anu aya hubunganana sareng walungan sareng rékayasa sipil bencana.

Kantongna ngagaduhan kakuatan anu ageung sareng tahan cuaca, sareng cocog pikeun rékayasa sipil sareng konstruksi.


Detil Produk

Tanda Produk

Kantong Hideung tilu taun Jepang

Pamakéan polipropilén granular PP kualitas luhur langkung aman sareng langkung pasti.
Beban beban anu hadé, konstruksi langkung aman, sareng tiasa dianggo sababaraha kali
Jaminan kualitas produk. Kami gaduh alat uji coba anu propésional sareng prosedur uji coba pikeun mastikeun yén masing-masing kantong ton tiasa aman ngalir ka pasar, sareng nyegah kaleungitan tanaga tanaga, bahan sareng sumberdaya finansial sareng bahaya kaamanan poténsial kusabab kualitas kantong anu henteu kualitas.
Kantong ieu tahan cuaca sareng kantong pasir ageung hideung. Kantong jenis ieu cocog pisan pikeun disimpen di luar pabrik sareng gudang, sareng éta praktis pisan dina hal katahanan. Kantong jenis ieu langkung seueur dianggo di tempat pananggulangan bencana, ogé kantong pasir ageung anu aya hubunganana sareng walungan sareng rékayasa sipil bencana.
Kantongna ngagaduhan kakuatan anu ageung sareng tahan cuaca, sareng cocog pikeun rékayasa sipil sareng konstruksi.
Kantong sapertos kieu sering némbongan di tempat pamulihan buru-buru. Éta ogé didadarkeun di luhur yén jenis tas ieu ngagaduhan daya tahan anu luhur sareng tiasa nahan langkung seueur hal. Henteu kedah hariwang ngeunaan rusak nalika transportasi. Salami éta henteu kaleuwihan beurat, teu aya masalah, sareng kapasitas kantong sapertos kieu henteu sakedik.
Kantong jenis ieu tiasa langsung diangkut ku forklift sareng tiasa diangkat ku bango,
Kantongna dimuat kana truk sareng diangkut langsung kana situs proyék, ngahémat seueur tanaga sareng waktos

Ukuranna Φ1100 × 800
SWL 1T / 760L

* Anjeun tiasa ngan ukur nganggo sakali. Éta henteu tahan cai.

Kusabab durabilitas kantongna luhur pisan, janten kantongna tiasa didaur ulang. Salami teu aya masalah nalika nganggo, éta tiasa dianggo sepanjang waktos. Sacara relatif nyarios, kantongna bakal langkung ramah lingkungan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK