• head_banner

Kantong keusik Israél

Pedaran pondok:

Kantong keusik dianggo pikeun ngarangkep keusik. Ukuran kantong pasir anu biasa dianggo ku palanggan Israél nyaéta 55 * 55 * 80CM, 57 * 57 * 80CM, 60 * 60 * 80CM. Jenis kantong ieu ngagaduhan harga murah sareng kapasitas bantalan beban anu saé, anu tiasa ngirit biaya bungkus sareng transportasi. Éta pisan populer di kalangan konsumén dina industri keusik sareng kerikil.


Detil Produk

Tanda Produk

Kantong keusik Israél

Kantong keusik dianggo pikeun ngarangkep keusik. Ukuran kantong pasir anu biasa dianggo ku palanggan Israél nyaéta 55 * 55 * 80CM, 57 * 57 * 80CM, 60 * 60 * 80CM. Jenis kantong ieu ngagaduhan harga murah sareng kapasitas bantalan beban anu saé, anu tiasa ngirit biaya bungkus sareng transportasi. Éta pisan populer di kalangan konsumén dina industri keusik sareng kerikil.
Nengetan panggunaan agén anti Violet sareng pilihan bahan dina prosés produksi. Kagunaan: nalika ngarancang kantong wadah situs, cara sareng cara anu khusus dianggo ku konsumén kedah leres-leres diperhatoskeun, sapertos angkat, modeu transportasi, kinerja bahan muat, sareng sajabana Salaku tambahan, urang ogé kedah ngémutan naha éta bungkus tuangeun, sareng naha éta henteu-toksik sareng henteu bahaya pikeun tuang rangkep.
Kami kenal pisan sareng modeu aplikasi dina industri transportasi, anu utamina maénkeun peran ngajaga barang, sahingga ningkatkeun kualitas barang dina prosés transportasi. Tapi upami urang hoyong ngirangan leungitna barang dina prosés transportasi, urang kedah nangtoskeun kualitas kantong ton. Ngan upami kualitas kantong tonna saé, tiasa kaleungitan barang tiasa dikirangan, Janten kumaha urang tangtoskeun kualitas kantong ton?
1. Penting pisan pikeun ngukur panjang sareng lébar tina wadah situs, janten tiasa pakait sareng bentuk barang sareng ningkatkeun kualitas barang.
2. Jumlah kantong ton kedah cekap pikeun nyingkahan pangiriman anu kirang atanapi lepat, anu ogé mangrupikeun aspek anu penting pikeun reputasi pabrik.
3. Nalika kantong wadah dikirimkeun dina tempat pangwangunan, detil sanésna kedah leres-leres dipariksa, sapertos naha percetakan lepat, supados henteu nyusahkeun panggunaan kahareup. Urang ogé kedah beurat beurat gram, sabab beurat mangrupikeun hal anu penting dina nangtoskeun kualitas kantong anyaman. Strapping kedah padet, kalayan bahan seuneu pikeun bungkusan, pikeun nyegah seuneu. Urang kedah nyobian anu pangsaéna pikeun milih modeu transportasi anu langkung aman. Faktor kaamanan karéta luhur. Upami éta merenah, langkung nguntungkeun pikeun milih transportasi karéta. Salaku tambahan, upami kaayaan cuaca ngijinkeun, urang bakal nyobian set pikeun ngahindaran karugian anu teu perlu.

Israeli sandbag (1)

Israeli sandbag (1)

Israeli sandbag (1)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami