Ti saprak diadegkeun, palastik Zhensheng parantos fokus kana kantong wadah, kantong anyaman plastik, kantong bolong, pp anyaman, gulungan lawon PP, terpal sareng produk kemasan sanésna pikeun méréskeun sababaraha rupa solusi bungkusan pikeun palanggan

utama

produk

Ton kantong

Ton kantong

Ton tas merenah pikeun dimuat sareng diangkut bahan bubuk ageung. Aranjeunna ngagaduhan karakteristik jilid ageung, beurat enteng, sareng gampang dimuat sareng dibongkar. Éta mangrupikeun salah sahiji bahan kemasan umum. Éta dicirikeun ku struktur saderhana, beurat enteng, tiasa dilipat, sareng rohangan alit dijajah ku pengosongan.

Kantong anyaman

Kantong anyaman

Kantong wadah anyaman plastik anu seueur dianggo dina laut, bungkusan angkutan, produk industri sareng tatanén, bungkus produk akuatik, bungkus pakan ternak, bahan panutup kanggo kebon, sun-shading, angin-proof, gudang hujan es sareng bahan sanés kanggo melak pepelakan.

Gulung lawon

Gulung lawon

Bahan PP anu énggal, nganggo bahan baku bahan PP énggal, henteu bau, tahan lawon, kaamanan sareng panangtayungan lingkungan. Kapadetan anyaman kompak, struktur anyaman terpadu mesin ketat, sareng kapasitas beban-bantalan kuat sareng henteu gampang nyababkeun rusak kawat. Sisitna rapih sareng seragam, sareng mesin téknologi modéren dihijikeun kanggo motong, sareng preheating bahkan sareng sisirna rapih sareng henteu gampang digambar.

Kantong bersih

Kantong bersih

Aya rupa-rupa kantong. Kantong bolong dibagi kana kantong bolong leutik sareng kantong bolong ageung. Kantong bolong alit ngarujuk kana kantong bolong anu dianggo kanggo ngepak sakedik barang sapertos "Jeruk bali, cocooan, kosmétik", sareng kantong bolong ageung ngarujuk kana kantong bolong ageung. Kantong sapertos "kantong sutra layar bolong, kantong bolong sutra datar". Bahan kantong bolong umumna plastik sapertos poliétilén atanapi polipropilén.

ngeunaan
Kembang

Solusi pengepakan mekar International Trade Co., Ltd. nyaéta pabrik kantong ton, kantong wadah, tas anyaman, kantong bolong, terpal sareng produk bungkusan sanésna. Kusabab ngadegna, parusahaan urang parantos fokus kana ngarengsekeun masalah transportasi sareng bungkus kanggo palanggan salami 30 taun. Ayeuna kami ngalayanan seueur perusahaan terkenal di sababaraha nagara sareng gaduh seueur mitra anu saé di dunya. Kami parantos diekspor ka Amérika, Australia, Afrika sareng nagara-nagara Asia Tenggara, Sareng seueur perusahaan kerjasama jangka panjang, ti saprak didirikeun, perusahaan parantos teras-terasan nuturkeun bakat, integritas salaku kasang tukang prinsip bisnis, tujuan bisnis perusahaan nyaéta : pikeun nyayogikeun unggal pasangan sareng program kerjasama anu paling kompetitif, pikeun ngamajukeun pamekaran bisnis masing-masing pasangan sareng perluasan.

warta sareng inpormasi